Fredrik Örnéus

Diplomerad laserterapeut

Certifierad Aqua Detox-terapeut

07 34 34 34 41

Törsjögatan 20F, 702 31 Örebro

Vem är personen bakom Success Feeling?

Jag som driver företaget heter Fredrik Örnéus och är en hundägande fembarnspappa som bor i Örebro. Under mina år på arbetsmarknaden har jag hunnit med att bland annat driva Burger King i Örebro, leksaksaffären Sagoland och haft ansvar för Handelskammarens tidning. Jag har även varit mentor i Almis mentorprogram under flera år plus sysslat med Digital signage.
 
Laserbehandlingar började jag utföra 2014 efter att ha följt effekten av det på nära håll. Min fru Pernilla hade varit verksam länge i branschen och jag såg vad hon gjorde för sina patienter. Det gjorde att jag också fastnade. 2016 tog jag klivet fullt ut och blev Diplomerad laserterapeut samt utbildad inom Aqua detox.
 
Jag har alltid tyckt om att hjälpa människor, oavsett vad det gäller. Drivkraften hos mig ligger i att se mina patienter bli bra och att de mår bättre. Jag älskar att hjälpa dem med rätt verktyg. Att få vara med på deras resa till att hitta balansen i livet inspirerar mig enormt.
 
Om jag kan vara en del i att få människor att förstå, våga öppna nya dörrar och kanske så ett frö så är jag mer än nöjd. Människomötena i mitt yrke är det jag gillar allra mest. Jag går i gång på att hjälpa människor som kommer till mig med problem kopplat till rörelseförmåga. Det kan vara exempelvis tennisarmbåge eller hälsporre. Orsaken till smärtan sitter inte alltid där du har ont och det är en utmaning för mig att hitta orsaken till problemet. Det gillar jag.
 
När du kommer till mig möts du av en person som nästan alltid är glad, det är sån jag är. En del dåliga skämt kanske du får stå ut med, men jag tycker att humor är en viktig del i livet. Skratt är verkligen förlösande! Jag är lite tokig, det bara är så.

PRISLISTA

E-post

 
 

Ej avbokad tid debiteras, återbud senare än 24 timmar före överenskommen behandlingstid debiteras 50% av avgiften. När du beställer tid för en behandling så ingår vi ett muntligt avtal.

 

© Copyright www.successfeeling.se