Medicinsk Laserbehandling

Medicinsk laser läker och lindrar medicinska problem. Exempelvis ledvärk, nack- och ryggproblem, artros, reumatism, hälsporre, ischias samt hjälper till att släppa på ärr. Samt mycket mer. 

Medicinsk laser hjälper dig läka

Enkelt förklarat är laser en sorts lampa som producerar synligt eller osynligt ljus. Det finns starka lasrar som går att bränna eller skära med och svaga lasrar som kan läka och lindra medicinska problem. Det är de svaga som kallas medicinsk laser.

Med hjälp av medicinsk laser kan du även läka sår. Svårläkta, allvarliga sår, diabetessår, psoriasis, brännsår, med mera. 

Hur mina kunder blivit hjälpa med
Medicinsk Laserbehandling

Erik Sköldebrand

Haft Tinnitus sen jag var 19. Tack vare Fredriks medicinska laser upplever jag att tinnitus ljudet inte är lika påfrestande längre samt att min trötthet är betydligt mindre 🙏 Tack Fredrik

Filip Sandberg Golfspelare

Tack till Fredrik på Success Feeling för att du hjälper mig hålla mig hålla min kropp frisk och hel i min golfsatsning. Fredrik har hjälp av bland annat medicinsk laser och cupping hjälp mig med min rygg, nacke och huvud. Jag känner mig alltid bättre efter besök. Tack för din hjälp! Rekommenderas. Filip Sandberg

Roger Hjälm Krögare

Jag hade haft problem med ryggen i säkert 20 år och hade provat allt. Någonstans i paniken ville jag även testa medicinsk laser och fick då höra att jag skulle vara bra efter sju behandlingar. Innan kunde jag inte ens sova i tio minuter innan jag behövde byta ställning på grund av smärtan. Efter fem behandlingar sov jag en hel natt. Det var första gången på 15 år.

Michael Pers

Jag träffade Fredrik genom hans samarbete med Backahallen. Jag hade stora problem i rygg, höft samt axel. Fredrik behandlade mig med medicinsk laser framgångsrikt. Jag känner mig lättare i kroppen samt att min flexibilitet är tillbaka. Har inte alls denna värk när jag är ute på mina golfrundor. Efter behandlingen kunde jag gå hela 29000 steg samt slå ut golfslagen igen utan värk eller motstånd. Det har inte hänt på många år. Jag rekommenderar verkligen att prova medicinsk laser om du har liknande besvär."

Anders Nyman Hallchef

Jag hade under sju års tid problem med mina knän. Under de sju åren sökte jag hjälp hos två olika sjukgymnaster. Tyvärr utan resultat. Väldigt frustrerande att inte bli bra under så lång tid. Mina problem kvarstod tills jag provade medicinsk laser. Efter tre behandlingar var alla mina problem i knäna borta. Är så nöjd och glad nu när jag kan idrotta utan besvär.

Martin Broberg Fotbollsspelare

Jag har fått hjälp av Fredrik under slutet av fotbollssäsongen i Allsvenskan.. Vid min första behandlingen hade jag nyligen dragit på mig en mindre muskelskada, med hjälp av behandlingarna som jag fick omgående, påskyndade det läkningen och jag var tillbaka snabbt och kunde delta i träning och match. Jag har också haft problem under en längre tid med en hälsena som efter några behandlingar genast kändes bättre, speciellt är min ”morgon-smärta” borta.. Jag kan starkt och tryggt rekommendera Success Feeling och behandling med medicinsk laser. Det har hjälpt mig i vardagen och även på fotbollsplanen!! Tack Fredrik!

Maria Andreasson Motionär

Jag fick en tennisarmbåge på grund av padelspel. Jag gick till läkare och fick en kortisonspruta som inte hjälpte. Jag pratade även med en ortoped som sa att det bara var vila som gällde. Då fick jag kontakt med Fredrik som ville hjälpa mig. Han har justerat min stela rygg med koppning och behandlat tennisarmbågen med laser. Nu känns det mycket bra och smärtan har försvunnit.

Motionär Fotboll- och padelspelare

Kände helt plötsligt hur det drog till/klickade till i baksida lår när jag spelade fotboll. Kontaktade Fredrik kring detta senare samma kväll och även fast han hade mycket att göra klämde han in mig för medicinsk laser hos honom. Redan vid första behandling insåg han att det var en större bristning i baksida lår. Något som kan ta upp till veckor men även månader att få bort. Redan vid andra behandlingen var det mycket bättre. Nu efter 2 veckor är jag redo för att återigen röra mig och börja spela fotboll eller padel. Detta hade inte varit möjligt utan Fredriks behandlingar. Djupt tacksam och glad över att jag fått hjälp av Fredrik Örnéus. Han gör ett fantastiskt jobb och jag rekommenderar honom varmt. 11 av 10 stjärnor.

Man +50

Har varit täppt i näsan ca 6 månader med ständig huvudvärk och långa perioder med lock för öronen. Dessa problem löste success feeling med 3 behandlingar med medicinsk laser.