Medicinsk Laserbehandling

Medicinsk laser läker och lindrar medicinska problem. Exempelvis ledvärk, nack- och ryggproblem, artros, reumatism, hälsporre, ischias samt hjälper till att släppa på ärr. Samt mycket mer. 

Medicinsk laser hjälper dig läka

Enkelt förklarat är laser en sorts lampa som producerar synligt eller osynligt ljus. Det finns starka lasrar som går att bränna eller skära med och svaga lasrar som kan läka och lindra medicinska problem. Det är de svaga som kallas medicinsk laser.

Med hjälp av medicinsk laser kan du även läka sår. Svårläkta, allvarliga sår, diabetessår, psoriasis, brännsår, med mera. 

Maria Andreasson Motionär

Jag fick en tennisarmbåge på grund av padelspel. Jag gick till läkare och fick en kortisonspruta som inte hjälpte. Jag pratade även med en ortoped som sa att det bara var vila som gällde. Då fick jag kontakt med Fredrik som ville hjälpa mig. Han har justerat min stela rygg med koppning och behandlat tennisarmbågen med laser. Nu känns det mycket bra och smärtan har försvunnit.

Roger Hjälm Krögare

Jag hade haft problem med ryggen i säkert 20 år och hade provat allt. Någonstans i paniken ville jag även testa medicinsk laser och fick då höra att jag skulle vara bra efter sju behandlingar. Innan kunde jag inte ens sova i tio minuter innan jag behövde byta ställning på grund av smärtan. Efter fem behandlingar sov jag en hel natt. Det var första gången på 15 år.

Motionär Fotboll- och padelspelare

Kände helt plötsligt hur det drog till/klickade till i baksida lår när jag spelade fotboll. Kontaktade Fredrik kring detta senare samma kväll och även fast han hade mycket att göra klämde han in mig för medicinsk laser hos honom. Redan vid första behandling insåg han att det var en större bristning i baksida lår. Något som kan ta upp till veckor men även månader att få bort. Redan vid andra behandlingen var det mycket bättre. Nu efter 2 veckor är jag redo för att återigen röra mig och börja spela fotboll eller padel. Detta hade inte varit möjligt utan Fredriks behandlingar. Djupt tacksam och glad över att jag fått hjälp av Fredrik Örnéus. Han gör ett fantastiskt jobb och jag rekommenderar honom varmt. 11 av 10 stjärnor.