Sårläkning & Sårbehandling

Med hjälp av medicinsk laser läker du sår fortare. Medicinsk laser hjälper även kroppen till att minska smärta och inflammationer samt till att påskynda läkning. 

Sårbehandling med hjälp av medicinsk laser

Alla sorters sår kan behandlas med medicinsk laser. Akuta sår, både traumatiska och kirurgiska sår, svårläkta sår som diabetessår, psoriasis, brännskador med mer.

Öppna sår behandlas genom att belysa över såret på nära avstånd. Belysning av vävnad med laserljus hjälper kroppen till att minska smärta och inflammationer samt till att
påskynda läkning. 

Hur jag hjälpt mina kunder med svårläkta sår

Januari och ett band spelar på Makeriet. Kommer hem och det kliar gruvligt på vänster smalben. Jag kliar och… det lossnar en femkronastor bit hud. Aj som i hel… det gjorde ont. Gruvligt ont och jag förbannar min diabetes. Tänker inte mer på det. Efter tre veckor har såret inte läkt någonting. Försöker skydda såret med vanligt plåster. Det blir värre och börjar se infekterat ut. Går till apoteket som rekommenderar ett antiseptiskt plåster och att jag bör komtakta vårdcentralen. Ringer Skebäck tre gånger och möts av samma svar att det finns inga lediga tider. Nu börjar det se riktigt illa ut med en stor röd krans runt såret. Pratar med Fredrik om mina besvär. Nu har det gått två månader och såret är inte läkt. Fredrik vill behandla med medicinsk laser och… det kan knappast bli värre tänker jag. Vi testar och efter tre behandlingar är såret helt läkt. Det här är bra! På riktigt jäkla bra! Det här rekommenderar jag alla dagar i vecka! Har du ett svårläkt sår - kontakta Fredrik!