Personen bakom
Success Feeling?

Fredrik Örnéus heter jag och är en glad fyrabarnspappa som bor i Örebro. Jag verkligen älskar rörelse och att träffa människor. Oavsett om det är att utöva sport och träning eller vara i naturen så är det viktiga delar i mitt liv. Eller att få umgås med människor i olika former.
Jag har alltid tyckt om att hjälpa människor, oavsett vad det gäller. Drivkraften hos mig ligger i att se mina patienter bli bra och må bättre både fysiskt samt psykiskt.
Jag älskar att hjälpa dem genom att ge rätt verktyg som de själva sen kan använda och utvecklas i. Att få vara med på deras resa till att hitta balans i livet inspirerar mig enormt. Därför berör jag alltid många olika pusselbitar kopplat till livet samt att jag självklart söker efter den ursprungliga orsaken till problemet.
För att mina kunder ska känna sig trygga med min kunskap och erfarenhet så är jag:

Det bästa som finns är att hjälpa andra

Några olika kunder som berättar hur jag hjälpt dem må bättre

Johan Wiklander fd. Hockeyproffs

Jag hade haft ont i axeln väldigt länge när jag sökte mig till Fredrik och jag har alltid haft dålig rörlighet i mina axlar. Det gjorde att jag inte kunde spela padel, vilket jag älskar att göra. Efter första behandlingen kände jag att den supersmärta jag hade haft försvann. Sedan blev det bättre efter varje behandling. Efter fyra gånger kände jag stor skillnad och lasern har verkligen fungerat. Jag har haft mycket skador under åren som hockeyspelare och det är de alternativa behandlingarna som har hjälpt mig allra bäst. Det är kul att det fungerar och till de som är skeptiska innan de har provat säger jag att det alltid är värt ett försök.

Roger Hjälm Krögare

Jag hade haft problem med ryggen i säkert 20 år och hade provat allt. Någonstans i paniken ville jag även testa medicinsk laser och fick då höra att jag skulle vara bra efter sju behandlingar. Innan kunde jag inte ens sova i tio minuter innan jag behövde byta ställning på grund av smärtan. Efter fem behandlingar sov jag en hel natt. Det var första gången på 15 år.