Personen bakom
Success Feeling?

Fredrik Örnéus heter jag och är en glad fyrabarnspappa som bor i Örebro. Jag verkligen älskar rörelse och att träffa människor. Oavsett om det är att utöva sport och träning eller vara i naturen så är det viktiga delar i mitt liv. Eller att få umgås med människor i olika former.
Jag har alltid tyckt om att hjälpa människor, oavsett vad det gäller. Drivkraften hos mig ligger i att se mina patienter bli bra och må bättre både fysiskt samt psykiskt.
Jag älskar att hjälpa dem genom att ge rätt verktyg som de själva sen kan använda och utvecklas i. Att få vara med på deras resa till att hitta balans i livet inspirerar mig enormt. Därför berör jag alltid många olika pusselbitar kopplat till livet samt att jag självklart söker efter den ursprungliga orsaken till problemet.
För att mina kunder ska känna sig trygga med min kunskap och erfarenhet så är jag:

Det bästa som finns
är att hjälpa andra

Några olika kunder som berättar hur jag hjälpt dem må bättre

Johan Wiklander fd. Hockeyproffs

Jag hade haft ont i axeln väldigt länge när jag sökte mig till Fredrik och jag har alltid haft dålig rörlighet i mina axlar. Det gjorde att jag inte kunde spela padel, vilket jag älskar att göra. Efter första behandlingen kände jag att den supersmärta jag hade haft försvann. Sedan blev det bättre efter varje behandling. Efter fyra gånger kände jag stor skillnad och lasern har verkligen fungerat. Jag har haft mycket skador under åren som hockeyspelare och det är de alternativa behandlingarna som har hjälpt mig allra bäst. Det är kul att det fungerar och till de som är skeptiska innan de har provat säger jag att det alltid är värt ett försök.

Anders Nyman Hallchef

Jag hade under sju års tid problem med mina knän. Under de sju åren sökte jag hjälp hos två olika sjukgymnaster. Tyvärr utan resultat. Väldigt frustrerande att inte bli bra under så lång tid. Mina problem kvarstod tills jag provade medicinsk laser. Efter tre behandlingar var alla mina problem i knäna borta. Är så nöjd och glad nu när jag kan idrotta utan besvär.”

Kvinna +45

Fantastiskt kompetent och kunnig i sitt område. Han har hjälpt mig att nå mål jag tidigare trott var omöjliga i våra samtal. Jag rekommenderar Success feeling varmt!

Anonym Hjälp med sårläkning

Januari och ett band spelar på Makeriet. Kommer hem och det kliar gruvligt på vänster smalben. Jag kliar och… det lossnar en femkronastor bit hud. Aj som i hel… det gjorde ont. Gruvligt ont och jag förbannar min diabetes. Tänker inte mer på det. Efter tre veckor har såret inte läkt någonting. Försöker skydda såret med vanligt plåster. Det blir värre och börjar se infekterat ut. Går till apoteket som rekommenderar ett antiseptiskt plåster och att jag bör komtakta vårdcentralen. Ringer Skebäck tre gånger och möts av samma svar att det finns inga lediga tider. Nu börjar det se riktigt illa ut med en stor röd krans runt såret. Pratar med Fredrik om mina besvär. Nu har det gått två månader och såret är inte läkt. Fredrik vill behandla med medicinsk laser och… det kan knappast bli värre tänker jag. Vi testar och efter tre behandlingar är såret helt läkt. Det här är bra! På riktigt jäkla bra! Det här rekommenderar jag alla dagar i vecka! Har du ett svårläkt sår - kontakta Fredrik!

Roger Hjälm Krögare

Jag hade haft problem med ryggen i säkert 20 år och hade provat allt. Någonstans i paniken ville jag även testa medicinsk laser och fick då höra att jag skulle vara bra efter sju behandlingar. Innan kunde jag inte ens sova i tio minuter innan jag behövde byta ställning på grund av smärtan. Efter fem behandlingar sov jag en hel natt. Det var första gången på 15 år.

Kvinna +40

Jag fick tillbaka livet 🙏❤️ Jag har under större delen av mitt liv levt med svår smärta och utmattning. Har försökt mig på många behandlingar och lagt mycket tid och pengar. Först efter jag träffade Fredrik på Success Feeling så har verklig skillnad uppnåtts. Jag ser nu fram emot ett smärtfritt och energirikt liv fullt av möjligheter! 🙏 Tusen tack, för att jag fått livet tillbaka, du måste va magisk eller något 😘